• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Tipuri si caracteristici ale saltelelor cu arcuri

Imagine saltea cu arcuriImagine saltea cu arcuri

Patul și salteaua au fost inventate cu foarte mult timp în urmă. De la saltele din piele de capră umplute cu apă, trestie, paie , lână, pene sau bumbac, am ajuns să avem saltele cu arcuri, saltele poliuretanice, saltele cu memorie. Astăzi am hotărît să vorbim despre saltelele cu arcuri, caracteristici, tipuri, avantaje și dezavantaje ale acestora.

Despre tipurile saltelelor cu arcuri

Saltelele cu arcuri sunt saltele rezistente în timp cu un grad înalt de elasticitate și confort.

Pe piață puteți găsi două mari tipuri de saltele cu arcuri:

-    Saltele cu arcuri bloc tip Bonell – este un tip de saltele la moment cel mai cunoscut și folosit. Datorită dezvoltării tehnologice avansate, tipul acesta de saltele oferă un grad de comfort chiar și până la o perioadă de peste 10 ani. Saltelele cu arcuri Bonell au o duritate mai înaltă decît mediu și oferă un suport optim pentru spate. Cel mai des ea vine combinată cu straturi de poliuretan de 3 cm, strat de lînă naturală (sistem vară-iarnă) și strat de memory foam pentru un grad și mai înalt de confort.

-    Saltele cu arcuri Pocket/arcuri individuale - Sistemul saltelelor cu arcuri împachetate individual (pocket springs) este o soluție bine recunoscută, deoarece arcurile au avantajul de a se mișca individual. Datorită acestui avantaj, salteaua se mulează mai bine după forma corporală, iar greutatea este distribuită pe o suprafață mai mare de contact.

Duritatea acestui tip de saltele este medie.
Acest tip de saltea previne apariția durerilor de spate și susține coloana vertebrală în poziție corectă în timpul somnului.

Bineințeles, în cele mai sus ne-am ocupat doar tangențial și am discutat generalități în ceea ce privește saltelele cu arcuri. Vă stăm la dispoziție la sediul nostru sau la numerele noastre de telefon, unde puteți afla mai multe amănunte și chiar proba saltelele cu arcuri.