• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele ortopedice vara-iarna in Chisinau, Moldova

Saltea vara-iarnaSaltea vara-iarna

O saltea cu sitem vară-iarnă este o saltea cu față dublă, aceasta presupune sub husă pe o parte a saltelei un strat de lână naturală. Respectiv partea dată este cea de iarnă, partea inversă este partea de vară.

Ce este o saltea vara-iarna?

Deși o saltea ortopedică obișnuită are un preț mai mic decît o saltea ortopedică cu sistem vară-iarnă totuși dacă aveți posibilitate ar fi bine să optați pentru această opțiune.

Lânița pe lîngă căldura pe care o vă va oferi iarna, va da senzația și de moliciune, confort și relaxare.

Sistemul vară-iarnă poate fi întîlnit la saltelele atît cu arcuri Bonnel, arcuri individuale cît și la saltelele fără arcuri. Stratul de lână este antialergic, nu miroase și se potrivește pentru orice persoană.

O saltea vară-iarnă este anume salteaua care îmbină cu succes proprietățile ergonomice cu cele de confort.

Folosind saltelele ortopedice cu sistem vară-iarnă veți dispune de un raport preț/calitate excelent datorită calității superioare ale acestor saltele, dovată fiind garanția și prețul accesibil.
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!