• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele clasice cu arcuri Bonell in Chisinau

Saltea clasica BonellSaltea clasica Bonell

Saltelele Clasice sunt genul de saltele potrivite pentru categoria de consumatori aflați în căutarea unor produse pentru care raportul calitate-preț să fie foarte bine echilibrat. Nu degeaba, în prezent, linia de saltele normale clacice cu arcuri bloc se numară printre cele mai răspîndite din lume. Calitatea saltelelor cu arcuri bloc este dată de calitatea plasei de arcuri, numărul acestora și alte straturi adiționale.

Care saltea este Bonell?

Flexibilitatea arcurilor Bonell contribuie la păstrarea structurii intacte în timp și permite distribuirea optimă a greutații corpului, structura interă facilitînd ventilația internă, în timp ce straturile de material cu care sunt acoperite, amortizează efectul arcurilor.

Sortimentul de saltele clasice cu arcuri bloc propuse de FabricaDeSaltele.md include:

-    Saltele cu arcuri pentru copii: acoperite cu un strat de feltru, 3 cm poliuretan și un strat de vatelină, acoperite cu husă din bumbac
-    Saltele cu arcuri pentru maturi: acoperite cu un strat de feltru, 3 cm poliuretan, strat de lana naturală pentru partea de iarnă, acoperite cu husă din material jacquard.

Vă invităm la sediul nostru pentru a proba saltelele noastre.
Pentru un confort ideal, alegeți sortimentul de saltele clasice, la un preț proporțional bugetului dvs!