• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Cea mai buna perna pentru o pozitie corecta a gitului

Pozitie corecta a gituluiPozitie corecta a gitului

Daca te trezesti cu dureri de git si ceafa atunci e timpul sa schimbi perna. Indiferent de pozitia in care dormi, perna trebuie sa sustina gitul corect astfel, incit dimineata sa te trezesti implinit si plin de forte.

Despre pozitia gitului pe saltea

Iata trei sfaturi care te vor ajuta sa alegi o perna potrivita

1.    Pentru inceput asigura-te ca perna pe care o alegi ofera coloanei si spatelui tau o pozitie neutra, adica naturala. In cazul in care dormi intr-o pozitie gresita, gatul tau va fi incordat.

2.    Alege perna in functie de pozitia in care dormi, aici ne referim mai mult la inaltimea pernei.

3.    Asigura-te ca poti alege intre mai multe perne. Doar asa vei putea intelege care de fapt este perna potrivita pentru tine.

Pe piata poti gasi mai multe tipuri de perne precum: cu pene si/sau puf, cu microfibre, spuma cu memorie sau latex.

Daca suferi de dureri si tensiune in zona gitului, pernele Memory Foam sunt cele mai potrivite.

Pernele memory relaxeaza gitul si ofera maximul de sprijin de care ai nevoie. Pernele Memory Foam pot fi gasite intr-o varietate mare de  forme si dimeniuni.

FabriceDeSaltele.md prezinta 3 tipuri de perne cu spuma memory foam: forma clasica cu grosime de 8 cm si 12 cm, si forma anatomica.

Dimeniunile acestora fiind de 40x60.