• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Stii cind trebuie inlocuita vechea ta saltea ortopedica?

Saltea Veche - Saltea NouaSaltea Veche - Saltea NouaȘtii când trebuie înlocuită vechea ta saltea ortopedică? Daca te-ar fi intrebat cineva, cât timp o saltea ortopedică trebuie să te slujească, care ar fi raspunsul tău? Fiind confecționată din materiale de calitate, naturale, după tehnologiile performante și exploatată în mod convențional, salteaua ortopedică te va sluji de la 10 – 15 ani.

De cele mai dese ori noi procurăm salteaua atunci cind aceasta este uzată complet, arcurile scoase, husa detereorată și nu mai este posibil de dormit pe ea.

Alt factor care nu îl luăm în considerație este structura acesteia.

Cum să înțelegi când a venit timpul să înlocuiești salteaua?

  1. Salteaua e deformată în zona unde obisnuiești să dormi. Salteaua nu mai oferă suportul adecvat dacă aceasta este deformată, chiar daca te-ai obișnuit cu ea, este timpul sa renunti.
  2. Dimineața te trezești obosit. Acest factor de regulă se întimplă atunci cînd salteaua oferă prea multă presiune asupra corpului.
  3. Lipsa unui somn confortabil și odihnitor. Daca starea ta de dimineață este irascibilă, te simți iritat și obosit, atunci salteaua ta nu mai oferă relaxarea musculaturii.
  4. Arcurile sunt proeminente. Daca simți arcurile atunci cind te așezi pe saltea, atunci cu siguranță că este timpul să schimbi salteua.
  5. Salteaua este uzată. Daca salteaua este procurata de mai bine de 10 ani in urma, trebuie înlocuită neaparat. Timp de o perioada indelungată de utilizare salteaua își pierde din elasticitate și devine cuiburi de acarieni și alte microorganisme. Dacă somnul tău este neconfortabil, rezultatele se vor face simțite pe întreaga zi, iar pe o perioadă mai îndelungată această oboseală poate duce la nervozitate și depresie.

O saltea de calitate nu este neapărat scumpă încât să nu merite investiția indeosebi atunci cind de ea depinde sănătatea noastra.

Dacă te-ai decis să-ți schimbi salteaua, atunci te așteptăm cu drag la sediul nostru pentru a selecta salteaua potrivită!