• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Beneficiile saltelelor cu Memory

Beneficii saltele memoryBeneficii saltele memory

Fiecare dintre noi știe că sănătatea noastră depinde în mare măsura de calitatea somnului nostru, iar acesta la rîndul său depinde de suportul, liniștea și confortul oferit corpului nostru, adică de saltea.

De ce o saltea cu MEMORY FOAM?

Așa cum în ziua de astăzi există o listă întreagă de modele și tipuri de saltele, una dintre cele mai căutate și utile sunt saltele cu spumă memory.

Acestea pot fi confecționate la înălțimea de 5 cm fiind saltele topper sau/și Roll Up sau pot fi găsit într-un strat nu mai gros de 5 cm în alte saltele, cum ar fi cele cu arcuri și memory, poliuretan și memory, etc.

Saltelele din Memory au un șir de beneficii, atît beneficii ortopedice, cît și pentru sănătate.

De la început, principalele beneficii ale acestei saltele au fost limitate la domeniul medicinei.

Pacienții ce utilizau astfel de saltele se bucurau de o îmbunătățire a sănătății în cazul celor ce sufereau de sedentarism, prezentând arsuri sau răni severe, etc. Astfel, în ziua de astăzi, spuma memory este folosită mai des în spitale pentru prevenirea rănilor.

Un alt beneficiu este că aceste saltele oferă un confort înalt, deoarece se mulează după forma corpului și îl sprijină, astfel corpul nu este supus punctelor de presiune.

De asemenea, acestea reduc necesitatea de a te răsuci sau mișca des în timpul nopții și oferă un somn liniștit și fără deranj din partea partenerului.

Salteaua Memory ajută la alinierea corectă a gîtului, oferind un suport adecvat și spijină într-un mod corect regiunea pelviană și lombară, reduce durerile apărute la șold și te ajută să eviți apariția sau dezvoltarea diversor boli, probleme de sănătate sau chiar mici incomodități.

Saltelele Memory mai are diverse beneficii precum confortul sporit, o mai bună calitate a somnului și o noapte plină de liniște.

Deci, dacă dorești să ai parte de un somn sănătos pe o saltea de o duritate medie moale poți achiziționezi o astfel de saltea sau fie ca topper pentru salteaua deja procurată anterior.