• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltelele cu arcuri Bonell+Memory – Caracteristici

Saltelele cu arcuri Bonell+Memory – Caracteristici Saltea cu arcuri si memory foam

Este bine știut că fiecare dintre noi își alege salteaua după propriile preferințe și necesități. Unii preferă saltele cu arcuri, alții fără, cineva iubește saltelele mai dure, iar altcineva cele mai moi.

Este dificil sa alegi o saltea care sati convina!

Există cazuri când este destul de greu de a face alegerea, iată de ce, pe piață a apărut diverse modele de saltele combinate.

Una dintre aceste saltele este salteaua cu arcuri și memory.

Salteaua cu arcuri+memory este o saltea ce are la bază arcuri Bonell de oțel-carbon cu diametrul de 72 mm și grosimea de 2,2 mm legate prin sârmă lecuidală cu grosimea de 1,4  mm.

Numărul de arcuri pe metru pătrat constituie 160 de arcuri.

Deasupra arcurilor este amplasată un strat de poliuretan de 4 cm cu densitatea de 28 kg/m3 și un strat de memory cu densitatea de 50 kg/m3. Salteaua este dotată cu bandă 3D de aerisire și sistem de vară-iarnă. Numărul maxim de kilograme recomandat pe o persoană este de 130 kg.

Salteaua oferă o susținere corectă a coloanei vertebrale, reduce punctele de presiune și asigură un grad înalt de confort.

Duritatea saltelei este una medie-moale, de aceea aceasta se potrivește multor persoane.