• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Criterii la care sa atragi atentia cind cumperi o saltea memory foam?

Saltea memory foamSaltea memory foam

O saltea cu memory foam este o saltea de lux, care oferă confort și o susținere optimă pentru spate. Atunci cînd mergeți la magazine este foarte bine să atrageți atenția la cîteva criterii importante care vor răspunde de calitatea saltelei.

Cum cumperi o saltea cu lenta memorie

Care este constructia saltelelor cu fisii memory

-    Construcție. Este bine să știi că saltelele cu memory foam pot avea cîteva variante de construcție. Sunt saltele cu arcuri și memory foam sau saltele poliretanice + memory. Ambele variante sunt bune, doar că înainte de a procura ar fi bine să probați.

-    Grosime. Saltelele din spumă vâsco-elastică sunt disponibile într-o gamă largă de grosimi 18 cm, 20 cm, 22 cm, 25 cm  etc. Însăși stratul de memory foam poate avea 2, 3, 5, 7, 10 cm. Cel mai optim și ca preț și ca efect cu saltelele cu 5 cm de memory foam. Pentru că există un anumit punct în care salteaua se oprește din a se mula după forma corpului și anume după primii 5 cm de spumă.

-    Garanție. Procură doar de la magazinele care vă oferă și garanție și vă prezintă certificatul de conformitate a spumei memory foam.

-    Densitatea. O saltea foarte densă nu va avea aer în spumă aproape deloc. Un exemplu de densitate potrivită este valoarea de 55 kg/mc, deoarece oferă echilibrul perfect între durabilitate, circulația aerului și felul în care se simte, sau oferă un compromis între a susține și a fi confortabilă.

O saltea din spumă va oferi întotdeauna un nivel maxim de relaxare. Iar avantajele unui somn liniștit sunt neprețuite.

De aceea s-ar putea să reconsideri prețul prea ridicat într-o investiție pentru o saltea durabilă și sănătoasă.