• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Caracteristici importante ale saltelelor

Caracteristicile saltelelorCaracteristicile saltelelor

Este foarte important ca atunci cînd alegi o saltea fie pentru tine, fie pentru copii să iei în calcul următoarele caracteristici:

 Parametrii saltelelor ortopedice

Grosimea saltelei

aceasta trebui să fie de minim 15 cm (se recomandă și verificarea cadrului patului distanța dintre suport și marginea patului), salteaua trebuie să aibă o înălțime mai mare cu cel puțin 10 cm decît înălțimea cadrului patului. De-asemenea măsurați și lungimea, și lățimea interiorului cadrului de pat, cele mai frecvente saltele sunt cele de lungime 200 cm sau 190 cm, iar lățime 140 cm, 160 cm sau 180 cm.

Salteaua cu husă detașabilă inclusă

alegeți doar saltele  cu huse detașabile. Husa va prelungi viața saltelei, este mai ușor de spălat, ajută la aerisirea acesteia. Dacă există posibilitatea e de preferat să căutați o husă antialergică.

Garanția saltelei

Achiziționarea unei saltele este o investiție pe termen lung, iar o garanție a acesteia este și un semnal ca salteaua este de calitate,recomandarea noastră este să cumparați o saltea doar dacă are termen de garanție.
Sperăm ca aceste sfaturi va v-or ajuta să alegeți cea mai bună saltea de pat pentru dvs!