• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Vrei sa procuri o saltea noua? Sfaturi despre cum să achiziționezi o saltea

Saltea ortopedicaSaltea ortopedica

Achiziționarea unei saltele noi pentru dormitor poate deveni extrem de dificilă, mai ales în cazul în care nu ești informat. Din păcate nu este o regulă generală după care să poți procura salteaua, astfel noi am hotărît să-ți oferim cîteva sfaturi importante.

Studiază mai întii mediul online.

Internetul este o sursă foarte bună de informare, despre cum trebuie să fie o saltea, tipurile de saltele, recomandările medicilor etc.

Cere sfatul medicului.

În cazul în care ai probleme de spate, nu ezita să mergi mai întîi la medic, acesta nu îți va arăta salteaua perfectă, însă te poate ghida spre un anumit tip pe care trebuie să îl alegi.

Verifică întotdeauna garanția produselor.

O saltea de calitate trebuie să aibă o garanție.

Testează întotdeauna salteaua înainte de a o achiziționa.

Stai întins pe saltea 10 – 15 minute în poziția în care dormi cel mai des.

Verifică și încearcă toate variantele disponibile, cît și cele cu fermitate mică cît și cele cu fermitate mare, doar așa vei putea să înțelegi ce saltea ți se potrivește cel mai bine.

Cumpară de la un magazin specializat în saltele.

Alege un comerciant care îți va oferi posibilitatea să alegi între mai multe tipuri de saltele.

Ține minte că achiziționarea unei noi saltele va afecta sănătatea, bugetul și confortul din dormitor, așa că timpul și efortul alocat achiziționării unei saltele îți va fi răsplătit ulterior.