• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Afla care sunt materialele pentru fabricarea saltelelor

Confectia saltelelor ortopediceConfectia saltelelor ortopedice

O prioritate foarte importantă pentru fiecare dintre noi este ca salteaua dormitorului să fie de calitate și să asigure un somn sănătos și confortabil.
Atunci cînd procuri o saltea trebuie să te informezi asupra materialelor ce intră în componența saltelei.

Există mai multe materiale pentru fabricarea saltelelor.

Arcuri metalice de confectie

Disponibile în două variante – arcuri bloc și ambalate individual – saltelele cu arcuri sunt de mult pe piață și de aceea reprezintă cea mai comună alegere.
Saltelele cu arcuri oferă o rezistență sporită în momentul în care corpul apasă asupra saltelei. Arucurile sunt disponibila într-o varietate de grosimi și diametre, cu cît este mai mic diametrul arcului cu atît suportul este mai mare.

Spuma cu memorie pentru saltele

Saltelele cu spumă Memory Foam au o istorie de peste 30 de ani, fiind foarte apreciate pentru faptul că își modifică densitatea în funcție de temperatura corpului, oferind o senzație de confort sporită. Nu permite formarea punctelor de presiune și oferă un suport corect al coloanei vertebrale. Spuma Memory Foam are proprietăți antibacteriene de aceea este recomandată chiar și persoanelor sensibile.

Spuma poliuretanică pentru saltele

Spuma poliuretanică este o componență foarte comună pentru  saltelele din întreaga lume. Cele mai bune caracteristici ale saltelelor din spumă poliuretanică au la bază trei factori : durabilitate,confort și suport ortopedic. Spuma oferă de asemenea beneficiul  de a folosi saltelele fără zgomot , fără praf și protejat de acarieni . Spuma poliuretanică este un material care respiră și reduce șansa de mucegai.

De-asemenea este bine să luați în calcul și materialul husei saltelei să fie cît mai natural și rezitent.
FabricaDeSaltele.md vă urează cumpărături plăcute!