• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele ortopedice - Info utila

Saltele ortopedice - Info utila

Totul despre saltelele ortopedice produse in Moldova

Suprasaltea ortopedicaSuprasaltea ortopedica

O suprasaltea reprezintă o investiție minimă și un confort maxim în dormitor. O suprasaltea poate fi folosită pentru o canapea sau o saltea veche sau inconfortabilă. Disponibile în orice dimensiune, suprasaltelele sunt realizate din spumă poliuretanică sau spumă memory foam. Acestea sunt dotate cu husă detașabilă din bumbac.

Intretinerea salteleiIntretinerea saltelei

După procurarea unei saltele ortopedice, primim un certificat de garanţie pentru aceasta, însă este important să cunoaştem că durata de exploatare a saltelei procurate, nu va depinde doar de producător, ci în oarecare masură şi de noi.

Dormitul pe salteaDormitul pe saltea

Salteaua nu este o investiție pe viață. Ca și orice produs are și ea un ciclu – se produce – îți asigură ceva ani un somn sănătos – iar apoi se deformează, după care trebuie schimbată.

Saltea vara-iarnaSaltea vara-iarna

O saltea cu sitem vară-iarnă este o saltea cu față dublă, aceasta presupune sub husă pe o parte a saltelei un strat de lână naturală. Respectiv partea dată este cea de iarnă, partea inversă este partea de vară.

Saltea MEMORY FOAMSaltea MEMORY FOAM

Special concepută pentru cei ce suferă de insomnii, salteaua Memory Foam din poliuretan combinată cu strat de memorie este remarcabilă pentru confortul oferit și reprezintă alegerea ideală pentru un somn profund și linistit. Acomodarea este rapidă și se face resimțită chiar din primele clipe atunci cînd te întinzi pe ea.

Cum dormi pe salteaCum dormi pe saltea

Somnul este foarte important pentru fiecare, lipsa de somn poate duce la stări de depresie și alte boli. În timpul vieții omul își schimbă  modul și orarul de somn. Spre exemplu un nou-născut doarme de la 16 pînă la 18 ore pe zi ajungînd timp de un an la 13-14 ore.

Saltea ortopedica cu arcuriSaltea ortopedica cu arcuri

Saltelele cu arcuri, fie arcuri bloc fie arcuri individuale sunt astăzi foarte căutate, astfel noi am hotărît să vă propunem cîteva criterii cheie de alegere a unei saltele cu arcuri de calitate:

Husa de protectie la salteaHusa de protectie la saltea

Husa de protecție reprezintă o soluție bună de a prelungi durata de viață a saltelei, fiind un mod adecvat de a păstra salteaua curată pe parcursul anilor. Husele de protecție pot fi spălate la temperaturi ridicate ținînd murdăria, umezeala și acarienii departe de saltea.

Saltea de calitate superioaraSaltea de calitate superioara

O saltea de calitate superioară oferă odihna necesară, previne apariția durerilor de spate, elimină punctele de presiune. Totuși atunci cănd mergi sa procuri o saltea nu poți să-ți dai seama direct dacă salteaua dată este de calitate superioară sau nu.

Saltea superortopedicaSaltea superortopedica

O saltea superortopedică se recomandă pentru un stil de viată sănătos, acestea oferind un somn liniștitor și odihnitor pe toată perioada de somn.