• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele hybrid - Detalii

Saltele hybrid - Detalii

Informatii utile despre diferite tipuri de saltele

Tehnologia de saltele HYBRID

Afla mai multe detalii despre acest tip de saltele
Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii

Perna Memory foamPerna Memory foam

Perna este unul dintre elementele principale de care depinde calitatea somnului tău. Dacă o bună parte a organismului este asezată pe saltea, capul și zona cervicală au ca suport în timpul somnului perna. Din această cauză noi îți recomandăm să alegi o pernă de calitate, o pernă memory foam.

Domnisoara pe salteaDomnisoara pe saltea

În pat petrecem o mare parte de timp, acolo ne odihnim, ne relaxăm și prindem puteri pentru o nouă zi. Specialiștii și medicii recomandă să ne gândim la calitatea somnului și să alegem o saltea potrivită, deoarece anume salteaua răspunde de sănătatea noastră și de modul în care ne odihnim.

Saltea Memory FoamSaltea Memory Foam

Salteaua Memory Foam este destinată persoanelor care doresc un mediu de somn ferm și comod în același timp. Salteaua Memory Foam este un produs realizat din materiale superioare calitative și poate satisface cele mai pretențioase necesități și preferințe.

Saltea ortopedicaSaltea ortopedica

Achiziționarea unei saltele noi pentru dormitor poate deveni extrem de dificilă, mai ales în cazul în care nu ești informat. Din păcate nu este o regulă generală după care să poți procura salteaua, astfel noi am hotărît să-ți oferim cîteva sfaturi importante.

Saltea pe platformaSaltea pe platforma

Care este cea mai bună saltea pentru tine? Care sunt avantajele, dezavantajele și care saltea oferă suportul cel mai bun pentru corpul tău. Multe persoane tind să-și achizitioneze același tip de saltea cu cel anterior de teamă de a nu face o greșeală sau se conduc după alegerea vecinilor.

Saltele ortopedice si somiereSaltele ortopedice si somiere

Salteaua este practic cea mai utilizată piesă de mobilier, din această cauză aceasta trebuie schimbată la o perioadă oarecare de timp. Vă oferim cîteva sugestii care îți indică că este timpul să îți schimbi suprafața pe care dormi.

Dormit pe salteaDormit pe saltea

Somnul este foarte importat atît pentru sănătatea noastră cît și pentru buna dispoziție de diminață. Dormind ne încărcăm bateriile, scăpăm de stres, ne relaxam si ne pregătim pentru o noua zi. Din această cauză în continuare vă vom oferi 4 elemente importante ce te pot ajuta să transformi dormitorul într-o oază perfectă pentru un somn odihnitor.

Saltea ortopedicaSaltea ortopedica

Ai primit mult așteptata saltea nouă și nu știi ce să faci, atunci articolul de mai jos îți va fi de mare ajutor.

Atunci cînd îți este livrată salteaua nouă, primul lucru pe care trebuie să-l faci asta e să dezpachetezi salteaua și să o lași să se aerisească 3-4 ore.

Saltele ortopediceSaltele ortopedice

Atunci cînd alegem o saltea ortopedică ne lovim cu cîteva întrebări, precum:
-    De ce înălțime să aleg salteaua pentru pat?
-    Are înălțimea saltelei legătură cu confortul?

Saltea cu arcuri BonellSaltea cu arcuri Bonell

Saltelele cu arcuri Bonell sunt de departe cele mai folosite saltele. Astăzi datorită noilor tehnologii și cererii mari de pe piață producătorii de saltele au început produrea saltelelor cu arcuri Bonell cu rezistență sporită, saltele potrivite în special pentru persoanele cu greutate mare sau pentru cei ce doresc un suport ferm.