• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele pentru dormit

Saltele pentru dormit

Ce tip de saltea recomanda tehnologii?

Saltele ortopedice pentru dormitor

Detalii despre caracteristicile saltelelor
Diversitate de produse ortopedice

 

Saltele Memo7Saltele Memo7

Oricine își dorește să beneficieze de nopți pline de confort și liniște, de aceea îți prezentăm salteaua Memo7. Aceasta este salteaua ortopedică ce cuprinde 7 zone de confort diferențiate, fiind alcătuită dintr-o suprafață de 6 cm din Memory Foam, o placă ce este folosită ca amortizator cu înălțimea de 8 cm și o densitate înaltă și o suprafață rigidă WaterFlex cu grosimea de 6 cm. De asemenea, această saltea conține o duritate dublă, o parte fiind moale datorită stratului de memory, iar cealaltă suprafață fiind anatomică.

Saltele cocos+arcuriSaltele cocos+arcuri

Pe lîngă saltelele cu arcuri, poliuretan sau memory, în ziua de astăzi au apărut o mulțime de modele noi, cum ar fi saltele din latex, cocos, etc. O nouă tendință în lumea saltelelor sunt saltelele cu arcuri și cocos. Acestea au devenit foarte căutate pe piață, anume datorită fibrelor de cocos, ce oferă un mediu confortabil și sănătos.

Tipuri de saltele caracteristiciTipuri de saltele caracteristici

În momentul achiziţionării unei saltele, trebuie să ştim că aceasta trebuie să fie aleasă individual, deoarece un anumit tip de saltea nu se poate potrivi tuturor persoanelor. În zilele de astăzi pe piaţă au apărut un şir de saltele de diferite tipuri ce îndeplinesc diverse caracteristici. Astfel, a devenit mult mai uşor să alegi o saltea ţinînd cont de toate necesităţile corpului tău.

MATERIE PRIMA SALTELEMATERIE PRIMA SALTELESaltelele ortopedice ori anatomice oferite de compania noastră sunt fabricate în Moldova și respectă toți indicii de calitate. Materia primă este de import, iar în dependență de aceasta este format prețul saltelei ortopedice.

Diferența între salteaua produsă în Europa și Republica Moldova este doar faptul că manopera este locală, cetățenii Republicii Moldova fiind implicați sută la sută la toate etapele de producere.

Saltea Veche - Saltea NouaSaltea Veche - Saltea NouaȘtii când trebuie înlocuită vechea ta saltea ortopedică? Daca te-ar fi intrebat cineva, cât timp o saltea ortopedică trebuie să te slujească, care ar fi raspunsul tău? Fiind confecționată din materiale de calitate, naturale, după tehnologiile performante și exploatată în mod convențional, salteaua ortopedică te va sluji de la 10 – 15 ani.

DIMENSIUNEA SALTELEIDIMENSIUNEA SALTELEIUn somn sanatos si odihnitor este un factor important care influenteza asupra sanatatii noastre. De felul cu dormim, cum ne odihnim depinde starea nostra de a doua zi. O saltea ortopedica comoda, care este confectionata dupa cerintele tale poate sa-ti ofere un somn linistit pe tot parcusul noptii. In acest articol va prezentam un clasificator de saltele ortopedice in functie de dimensiunea saltelei de care va recomandam sa tineti cont atunci cind mergeti la cumparaturi.

Pat si salteaPat si salteaAlegerea unei saltele noi reprezinta o incercare grea, mai ales ca pe piata astazi poti gasi o sumedenie de modele si producatori. Iti oferim 3 pasi care iti vor ajuta alegerea.

Somn pe salteaSomn pe saltea

Somnul ar trebui sa reprezinte pentru fiecare din noi una dintre perioadele pentru care acordam cea mai mare atentie, deoarece in acest timp organismul se reface, iar somnul este esential vietii si sanatatii.

Somnul pe saltele in dormitorSomnul pe saltele in dormitor

Somnul mentine sanatatea ta, astfel trebuie sa utilizeze o saltea corect realizata si din materiale adecvate. Unul dintre motivele pentru care orele dormite sunt atit de importante pentru viata noastra este faptul ca in timpul somnului, creierul se curata de toxinele acumulate in timpul zilei.