• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Paturi si Saltele

Paturi si Saltele

Totul despre patul din dormitor

Despre paturile si accesoriile din dormitor

Informatii ample despre cum sa alegi salteaua de dormit
Vezi ce zic expertii in somn!

Saltele in functie de greutate corpSaltele in functie de greutate corp

O saltea potrivită pentru tine este salteaua care îți asigură un somn liniștit și adînc și o poziție corectă a coloanei vertebrale atunci cînd o folosești. Dacă te întrebi ce model de saltea ți se potrivește pentru tine, atunci ai în vedere că în decizia ta de cumpărare trebuie să ai în vedere în special criteriul de greutate pe care îl ai.

Dormitor cu saltea Dormitor cu saltea

Dormitorul este locul unde noi de obicei ne relaxăm după o zi încărcată. De aceea este important să se ia acest detaliu în considerare atunci cînd procurați patul și salteaua. Aici sunt unele sfaturi care vă vor ajuta să atingeți acest obiectiv.

Saltea si pernaSaltea si perna

Dacă te trezești mai obosit decît te-ai culcat, sau te trezești cu dureri a coloanei vertebrale atunci este timpul să schimbi salteaua pe care dormi. Vîrsta și modul de dormit ar trebui să reprezinte factorii cheie în alegerea saltelei potrivite.

Pat din piele si salteaPat din piele si saltea

Proverbul "Cum îți așterni, așa dormi" este în continuare actualitate. Un somn adînc și sănătos este oferit în primul rînd de calitatea saltelei patului tău. Gama de saltele oferită de FabricaDeSaltele.md satisface pretențiile și celui mai exigent client.

Transportare salteaTransportare saltea

Atunci cînd cumpărăm o saltea nouă este importat să ştim cum transportăm şi manevrăm salteaua. În continuare vă oferim o serie de sfaturi care vă vor ajuta la manevrarea corectă a saltelei pentru a avea un somn cît mai bun şi odihnitor intr-un timp cît mai scurt.

Pat matrimonial cu saltea ortopedicaPat matrimonial cu saltea ortopedica

Știi cum poți avea un dormitor ideal, care să-ți asigure un somn relaxant, sănătos și adînc? Nu? Atunci urmează următoarele 3 sfaturi și la sigur vei obține un dormitor perfect:

Pat in dormitorPat in dormitor

Nu este deloc simplu și ușor să beneficiezi de un somn odihnitor și sănătos. Dacă în timpul nopții te confrunți cu probleme precum: nu poți să adormi, te agiți și te foiești în timpul nopții sau te trezești obosit și neliniștit, atunci este foarte posibil ca regulile pentru obținerea unui somn odihnitor să nu fie respectate.

Saltea din buretaSaltea din buretaAtunci cînd trebuie să alegi o saltea mereu apare întrebarea "Are legătura înălțimea saltelei cu confortul sau nu?" Înălțimea saltelei participă și ea la confort dar totul depinde în primul rînd de îmbinarea materialelor. Miezul saltelei trebuie să fie rezistent și robust, dar și învelișul exterior al saltelei. Husa trebuie să fie de calitate și plăcută la atingere.

Modele de saltele diferiteModele de saltele diferite

Dacă te trezeşti dimineața mai obosit decât te-ai culcat, simţi frecvent spatele încordat posibil ca salteaua ta să fie de vină şi să fii nevoit să achiziționezi una nouă.
Vârsta şi starea ta de sănătate sunt doar doi dintre factorii cei mai importanți de care trebuie să ţii cont atunci când îţi alegi salteaua. Aceasta trebuie să-ţi ofere sprijin în mod uniform şi nu există saltele optime universale.