• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Tehnologia saltelelor ortopedice

Tehnologia saltelelor ortopedice

Detalii despre saltelele ortopedice de la expertii in dormit.

Afla despre ultimile tendinte in producerea de saltele in Chisinau, Moldova.

Saltele cu arcuri clasice, arcuri individuale si hibrid.
Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii!

Gaseste saltele cu reduceri direct de la producător în orasul Chisinau, Moldova.

Fabrica de saltele propune o gama larga de modele de saltele ortopedice:

 

Saltele duritate medieSaltele duritate medie

Saltelele cu nivel mediu de duritate/fermitate reprezintă cea mai comună alegere în rândul cumpărătorilor care doresc să achiziţioneze o nouă saltea.

Saltele anatomice moiSaltele anatomice moi

Pe piață există o varietate mare de tipuri de saltele, de tipul de saltea ales depinde și gradul de fermitate. Astăzi vom dicuta despre saltelele moi ca fermitate.

Saltele toper rulou - ChisinauSaltele toper rulou - Chisinau

O saltea rulou/minisaltea, este o saltea practică, suplimentară, pentru musafiri, canapele uzate, paturi prea tari sau invers prea moi. Acestea sunt ușor de strîns și de transportat. O saltea rulou în general poate fi de două tipuri:

Saltele ortopedice universaleSaltele ortopedice universale

Fiecare din noi are o cerințe aparte mai ales în cazul saltelelor pentru dormitor. Unii doresc o saltea mai dură alții o saltea mai moale, unii optează pentru confort alții mai mult pentru saltele medicinale.

Caracteristicile saltelelorCaracteristicile saltelelor

Este foarte important ca atunci cînd alegi o saltea fie pentru tine, fie pentru copii să iei în calcul următoarele caracteristici:

Saltele rotunde in ChisinauSaltele rotunde in Chisinau

Dacă de mult visai la un dormitor rotund, e timpul să acționezi. Astăzi foarte ușor poți procura o saltea rotundă. Saltelele rotunde sunt potrivite pentru dormitoarele mari, rotunde, nonconformiste și atipce.

Fabrica de saltele din Chisinau, MoldovaFabrica de saltele din Chisinau, Moldova

Pe piața Republicii Moldova este o ofertă destul de bogată de saltele realizate din materiale diverse. Totuși foarte multe din acestea sunt de proastă calitate și pun în pericol sănătatea și chiar viața clienților. Din această cauză atunci cînd doriți să procurați o saltea ar fi bine să nu vă bazați doar pe preț, ci să faceți o analiză destul de largă a pieții din Republica Moldova.

Saltele cu arcuri individualeSaltele cu arcuri individuale

Saltelele cu arcuri individuale sau saltelele Pocket sunt o nouă tehnologie în producția de saltele ortopedice. Acestea oferă o mai mare rezistență și durabilitate avînd proprietăți ergonomice, dar în același timp fiind foarte flexibile și confortabile.

Saltele clasice vs moderneSaltele clasice vs moderne

Somnul este un factor important al dezvoltării și funcționării normale a organismului nostru. Și deoarece petrecem cel puțin o treime din zi pe pat, trebuie să alegem cu grijă salteaua pentru dormitor și perna.