• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

O saltea de calitate, o optiune pentru un somn linistit

Saltea cu arcuri individualeSaltea cu arcuri individuale

Un somn bun și liniștit este dat în primul rînd de calitatea saltelei patului tău. Astfel gama de saltele oferită de FabricaDeSaltele.md satisface și pretențiile celui mai exigent client.

Ce saltea sa alegi pentru somn?

Salteaua aleasă de tine pentru un somn confortabil va ajunge în scurt timp în casa ta, compania noastră avînd ofertă de livrare gratuita în orașul Chișinău. 

În funcție de stilul tău de viață, poți opta pentru tipul de saltea cel mai potrivit.

Astfel, tipurile de saltele propuse de noi sunt cele cu arcuri Bonell, cu arcuri Pocket, fără arcuri, cu Memory Foam sau bombinații ale acestora.


O alegere care să te facă întotdeauna să simți confort și liniște este Salteaua pe Spuma Vasco Elastică Memory.

Flexibilitatea și elasticitatea materialului din care este realizată o transformă în alegerea ideală pentru orice cămin. Spuma Memory se mulează conform poziției luate în timpul somnului, reducînd punctele de presiune.

Experiența fabricii noatre de saltele este reflectată și de capacitatea de a oferi clienților produse pe mărimi atipice.

Astfel, pentru dormitorul tău, care nu se încadrează în standartul producătorilor de mobilă, poți apela la FabricaDeSaltele.md pentru a-ți comanda salteaua la dimensiunea potriviă.