• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Cind procuri o saltea cu arcuri la ce sa atragi atentia?

Saltea ortopedica cu arcuriSaltea ortopedica cu arcuri

Saltelele cu arcuri, fie arcuri bloc fie arcuri individuale sunt astăzi foarte căutate, astfel noi am hotărît să vă propunem cîteva criterii cheie de alegere a unei saltele cu arcuri de calitate:

Gradul de fermitate

Numărul, materialul și grosimea arculurilor determină calitatea și gradul de fermitate a saltelei. Fermitatea și rezistenta arcurilor determina nivelul de comfort al saltelei. În funcție de preferințe puteți alege o saltea mai moale sau mai fermă. De menționat cu cît arcurile au diametru mai mic cu atît salteaua este mai elastică.

Stratul de confort

Pe lîngă arcuri foarte importante sunt materialele din care este realizat stratul de confort. Asigurăte că stratul de confort este realizat din materiale de calitate. Ai în vedere că unele saltele au două fețe una de iarnă și alta de vară.

Dimensiune saltelei

Astăzi saltelele cu arcuri pot fi executate la comandă după orice dimensiune de la cele pentru o persoană pînă la cele mari. Este foarte important ca să alegi o saltea de dimensiunea potrivită deoarece ne rotim în timpul somnului foarte des, astfel aveți nevoie de suficient spațiu.

Garanția saltelei ortopedice

Procurați saltele cu arcuri care dispun de garanție.

Important saltelele cu arcuri nu se pliază și nu se îndoaie, aveți grijă la transportarea saltelei să nu deformați baza elastică a acesteia.