• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

De ce sa optezi pentru un pat cu somiera?

Pat cu somieraPat cu somiera

Specialiștii spun că un pat de calitate este definit de bază pe care o are. Un pat cu o bază de calitate și salteua se influentează reciproc. Folosind o saltea pe un pat cu somieră vei obține cel mai înalt grad de confort și vei mări durata de viață a saltelei.

Patul cu somiera si saltea ortopedica!

Dacă folosești un pat cu o bază necalitativă sau o placă din pal vei limita beneficiile pe care ar trebui să ți le ofere salteua, riscînd în timp și mucegăirea saltelei, datorita faptului că nu poate să respire. Dacă totuși ai un pat cu bază din pal și nu dorești să-l schimbi încearcă să faci cîteva găuri în bază, astfel salteaua va respira și vei elimina riscul ca aceasta să mucegăiască.

Pe piață există doua tipuri principale de somiere:

PATURI CU SISTEME FIXE

oferă un suport ferm și sunt potrivite pentru saltelele cu arcuri bloc, arcuri individuale și cele poliuretanice.

PATURI CU MECANISM DE RIDICARE

oferă posibilitatea de a regla somiera atunci cînd citești sau te relaxezi, este potrivită pentru saltelele cu structură elastică foarte flexibilă, precum saltelele memory foam sua latex.

Dacă dorești un somn calitativ alege o somieră și o saltea de calitate.