• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele Memory Foam+Poliuretan

 

Saltele Memory PoliuretanSaltele Memory Poliuretan

Saltelele Memory+Poliuretan fac parte din categoria saltelelor fără arcuri, fiind salteaua ce are o duritate dublă. Astfel, salteaua este alcătuită din stratul de memory ce este moale și are o înălțime de 5 cm și stratul de poliuretan ce este mai dur și are o grosime de 13 cm.

Caracteristici saltea MEMORY + POLIURETAN

Stratul de Memory se conturează după forma corpului, distribuind uniform greutatea și oferind o temperatură constantă corpului.

Acesta este perfect pentru a reduce și a evita diverse dureri. De asemenea, stratul de memory oferă o independeță în timpul somnului și un confort maxim.

Al doilea strat, cel de poliuretan, are o densitate de 28 kg/mc.

Acesta oferă saltelei o duritate mai mare decît al părții de memory.
Stratul de poliuretan oferă o poziție sănătoasă a corpului în timpul somnului și nu permite scufundarea unor părți ale corpului.

Deci, datorită acestor 2 structuri, salteaua memory+poliuretan oferă o comoditate fiecărei persoane, nu permite apariția unor puncte de presiune asupra corpului și este perfectă pentru persoanele ce tind să-și schimbe periodic mediul de somn și/sau duritatea satlelei.