• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

4 elemente importante pentru a obtine un dormitor de vis

Dormit pe salteaDormit pe saltea

Somnul este foarte importat atît pentru sănătatea noastră cît și pentru buna dispoziție de diminață. Dormind ne încărcăm bateriile, scăpăm de stres, ne relaxam si ne pregătim pentru o noua zi. Din această cauză în continuare vă vom oferi 4 elemente importante ce te pot ajuta să transformi dormitorul într-o oază perfectă pentru un somn odihnitor.

Despre saltelele ortopedice si dormitul pe ele

1.    Patul. Pentru început alege un pat de dimensiunea potrivită, încît să te simți confortabil, mai ales în cazul cînd este vorba de un pat de două persoane.

2.    Salteaua.

Salteaua trebuie să fie aleasă conform necesităților tale.Poți alege o saltea cu arcuri bloc, sau una cu arcuri individuale, una cu memory foam sau una fermă pe bază de spumă poliuretanică.

Important ca materialele să fie de caliatate și să răspundă așteptărilor tale, deoarece anume salteaua joacă cel mai mare rol în oferirea unui somn calitativ.

3.    Așternuturile. Lenjeria trebuie să fie de calitate, din materiale natuale. De multe ori somnul este deranjat de așternuturi lunecoase și necalitative.

4.    Perna. Foarte importantă pentru somn. Alege o pernă cu Memory Foam pentru ca aceasta se adaptează poziției de somn și susțin corect coloana, ajutînd la relaxarea completă in timpul somnului a capului și gîtului.

Ai în vedere aceste 4 elemente și atunci la sigur nopțile vor fi mai dulci iar diminețile mai pline cu soare.